Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Zeus

Zeus

Karakteromschrijving

Zeus is een onzekere hond die tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe mensen. Hij zit nu in een ontwikkelingsfase. Bij wederzijdse vertrouwen en respect, heb je aan zeus een lieve, rustige, trouwe, slimme, grappige, speelse, leergierig en vooral knuffelig hond als maatje.


Reden van herplaatsing

Zeus is geadopteerd uit Portugal, maar helaas waren deze mensen geen goede match voor hem. Zeus zit nu bij mij in de opvang (anders moest hij terug naar Portugal).in Eindhoven (bij mijn eigen 3 honden) en mijn dochter van 15 jaar.


Extra info

Zeus is een ongecastreerde reu van 16 maanden oud is geadopteerd uit Portugal, maar helaas waren deze mensen geen goede match voor hem. Zeus zit nu bij mij in de opvang in Eindhoven (anders moest hij terug naar Portugal), bij mijn eigen 3 honden en mijn dochter van 15 jaar. Wij plaatsen Zeus niet bij kinderen of het moet net als mijn 15 jarige dochter ervaring heeft met honden. Zeus heeft de afgelopen maanden positieve stappen gemaakt en geleerd. Sinds kort krijg ik ook hulp van een hondentrainster (Claudia Boy) Wij zoeken nu iemand die rustig is en in een rustige omgeving woont. Zeus kan goed met andere honden. Één (liefst een stabiel gesteriliseerd teefje) of meerdere honden in huis is niet noodzakelijk,maar wel aan te bevelen. Dus een roedel zou voor hem een ideale situatie zijn. Zeus heeft in Portugal in het gastgezin ook met katten geleefd. Zeus heeft moeite met visite omdat hij zich zeer hecht aan 1 baasje. Hij heeft tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Hij speelt graag met andere honden. Hij is zindelijk. Niettemin blijft hij onzeker en een baasje zal met geduld en een liefdevolle benadering veel kunnen bereiken. Als je eenmaal dit wederzijdse vertrouwen en respect hebt opgebouwd, heb je een hele lieve, trouwe, slimme, grappige, speelse, leergierig en vooral knuffelig hond als maatje. Zeus maakt graag lange wandelingen en is dol op hondenpuzzels (vooral gevuld met leverworst of kaas). Hij kan zich met een pluche speeltje zelf vermaken en gooit deze dan graag door de lucht. Het is een vermaak om naar te kijken. Voor de rest is hij rustig in huis. Wij zoeken ook echt iemand met voldoende hondenkennis, want Zeus zit op dit moment in een ontwikkelingsfase en met de juiste hondenkennis kan je hem de goede kant op begeleiden. Het liefst zoeken wij iemand woonachtig in de buurt van Eindhoven, ivm het stapsgewijs opbouwen van de overgang naar een nieuw baasje. Hij kan niet bij mij blijven, want ik woon te klein voor 4 honden. Ben jij diegene die hem verder kan begeleiden en het stokje van mij geleidelijk aan, kan en wil overnemen, stuur dan een email met motivatie naar rianne.kaya@gmail.com Onder vermelding van Zeus. Ik heb nog meer foto's en filmpjes van hem.

Contact

AanbiederParticulier
NaamRianne
Plaats
Eindhoven
marker
Datum22-03-2024
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Portugese Podenco x Beagle
Leeftijd:
1 jaar en 4 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
3-kleur (bruin/wit/zwart)
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Nee
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Nee
Toelichting bij kinderen:
Op dit moment woont hij bij mij en mijn dochter van 15 jaar. Zij heeft ervaring met onzekere honden.
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Honden (gastgezin in Portugal had katten)
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Max 3 uur
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
260,-

Contact

AanbiederParticulier
NaamRianne
Plaats
Eindhoven
marker
Datum22-03-2024
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw