Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

SunB

SunB

Karakteromschrijving

Hij is super lief, speels, knuffelig en nieuwsgierig. Het is een heel lief katje dat er zelf voor zorgt dat je helemaal verliefd op hem kunt zijn. Hij is wat kleiner dan andere mannetjes en dat maakt hem misschien nog wel liever. Hij is altijd bezig met spelen, rennen of knuffelen.


Reden van herplaatsing

Sun B werd op 10 augustus 2021 gevonden als baby in een op een drukke autostrook, genaamd Sunny Beach. De opvang werd gebeld door een man. Hij vertelde dat hij een ziek baby poesje had gevonden.


Extra info

Https://stichting-zilver.eu/sun-b/ --- Het oogje van Sun B is wat beschadigd door een virus als kitten. Hij is super lief, speels, knuffelig en nieuwsgierig. Het is een heel lief katje dat er zelf voor zorgt dat je helemaal verliefd op hem kunt zijn. Hij is wat kleiner dan andere mannetjes en dat maakt hem misschien nog wel liever. Hij is altijd bezig met spelen, rennen of knuffelen. Het maken van fotos is daarmee een beetje lastig. Hij is dikke vriendjes met Cool C, daarom zullen ze samen blijven. Sun B werd op 10 augustus 2021 gevonden als baby in een op een drukke autostrook, genaamd Sunny Beach. Sunny Beach is een van de grootste resorts in Bulgarije. Het is behoorlijk bekend. Daarmee is het een drukke plek waar mensen niet vaak een zielig katje tegenkomen. Het katje Laguna werd er eerder gevonden door een kennis van ons (Een Nederlandse kennis die daar op vakantie was) en die vertelde ons inderdaad dat er verder geen katten gezien werden. De reden is triest, ze houden het gebied redelijk vrij van zwerfdieren en dat gaat niet altijd op een diervriendelijek manier. De opvang werd gebeld door een man. Hij vertelde dat hij een ziek baby poesje had gevonden. Het diertje bewoog niet veel. Hij hield hem in een doos en het diertje werd naar de opvang gereden. Het oogje was al aangetast. Het derde ooglid is te zien. Toen hij later werd gecastreerd is het derde ooglid verwijderd. Het oogje ziet er niet perfect uit, maar het oogje kan goed zien. Sun B is genoemd naar Sunny Beach. En dan is zijn naam wat “ver rappet ‘t”, volgens de opvang is hij een echt bendelid. Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Contact

AanbiederSTICHTING ZILVER
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Nederland
marker
Datum23-05-2022
Websitewww.stichting-zilver.eu
Diersoort:
Kat
Geslacht:
Man
Ras:
Mix
Leeftijd:
0 jaar en 10 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Mix
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Ja
Toelichting bij lichamelijke afwijking:
Kleine beschadiging aan één oogje
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Duo met kat Cool C
Hoelang kan het dier alleen zijn?
nvt
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Nee
Prijs:
€ 2120

Contact

AanbiederSTICHTING ZILVER
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Nederland
marker
Datum23-05-2022
Websitewww.stichting-zilver.eu
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw