Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Gijsje

Gijsje

Karakteromschrijving

Wil graag samen met Sjakie geplaatst worden. Gijsje heeft een bescheiden karakter. In het begin kan Gijsje wat terughoudend en afwachtend zijn, maar als je een beetje geduld hebt, dan ontspant Gijsje zich. Hij vindt het dan heerlijk om een aaitje te krijgen. Gijsje is een lieve, vriendelijke en rustige kater. Hij zou ook graag op schoot liggen, maar dat hebben we hem nog niet zien doen.


Reden van herplaatsing

Sjakie en Gijsje kwamen naar het asiel omdat hun baasje verhuisde en Sjakie en Gijsje daardoor niet meer lekker naar buiten konden. Wij gaan voor de mannen dan ook op zoek naar een nieuw huisje met uiteraard, een tuin.


Extra info

Wil graag samen met Sjakie geplaatst worden Hoewel ze even oud zijn, zijn Sjakie en Gijsje geen broers. Maar omdat ze hun hele leven al samenleven, zijn ze toch wel een beetje bro's. Deze twee vrienden kwamen naar het asiel omdat hun baasje verhuisde en Sjakie en Gijsje daardoor niet meer lekker naar buiten konden. Wij gaan voor de mannen dan ook op zoek naar een nieuw huisje met uiteraard, een tuin. Dit is Gijsje Gijsje is een voornamelijk zwarte kater met een bescheiden karakter. In het begin kan Gijsje wat terughoudend en afwachtend zijn, maar als je een beetje geduld hebt, dan ontspant Gijsje zich. Hij vindt het dan heerlijk om een aaitje te krijgen. Gijsje is een lieve, vriendelijke en rustige kater. Hij zou ook graag op schoot liggen, maar dat hebben we hem nog niet zien doen. Spelen wel. Gijsje vindt het geweldig om achter een hengel met touwtje aan te rennen als je die achter je aantrekt. Goed om te weten over Gijsje Omdat Gijsje het een beetje spannend vind, wordt hij ondersteund met het natuurlijk supplement Zylkene. Het advies is dan ook om dit in zijn nieuwe huisje door te zetten om de overgang wat te vergemakkelijken, en na een paar maanden rustig af te bouwen. Wat voor huisje zoeken zij Voor Sjakie en Gijsje zoeken we een rustig huishouden waar veel aandacht voor de katten is, want dat zijn ze gewend. En natuurlijk een tuin, zodat de heren, als ze volledig gewend zijn, lekker een frisse neus kunnen halen. Kinderen zijn Sjakie en Gijsje niet gewend. Jonge kinderen lijkt ons niet zo'n goed idee, maar rustige oudere kinderen die weten hoe je met katten omgaat zou misschien wel kunnen. Maar neem vooral je kinderen mee als je komt kennismaken met Sjakie en Gijsje. Andere katten hoeven wat Gijsje en Sjakie betreft niet per se. Zij vermaken zich prima met zijn tweetjes. Bij hun vorige baasje was wel een hond aanwezig, maar dat vonden Sjakie en Gijsje niet zo leuk. We plaatsen ze dus niet bij een hond. Kom je kennismaken met deze lieve kat? Neem dan ( via de e- mail of via 0348 – 41 38 41 ( op werkdagen tussen 9-12 uur) contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Diersoort:
Kat
Geslacht:
Man
Ras:
Europese korthaar
Leeftijd:
10 jaar en 6 maanden
Grootte:
N.v.t.
Beharing:
Kort
Kleur:
Zwart met toefje wit
Stamboom
4
Paspoort
4
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Onbekend
Toelichting bij kinderen:
Kinderen zijn Sjakie en Gijsje niet gewend. Jonge kinderen lijkt ons niet zo'n goed idee, maar rustige oudere kinderen die weten hoe je met katten omgaat zou misschien wel kunnen. Maar neem vooral je kinderen mee als je komt kennismaken met Sjakie en Gijsje.
Kan het dier bij andere dieren
Onbekend
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Enkele uren
Kan het dier in de auto?
Onbekend
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 105
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw