Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Turner

Turner

Karakteromschrijving

Turner is een hele sociale hond. Zijn broer en zus zijn al langer geadopteerd en worden door hun gezinnen echte lieve honden genoemd.


Reden van herplaatsing

Turner is gevonden, samen met zijn broertje en zusje.


Extra info

Lieve, knappe Turner met zijn krulstaart en zijn zachte vacht! Zijn zusje en broertje hebben hun forever home al gevonden. Wie geeft Turner een kans? Het verhaal van Turner: Turner is begin juni 2023 samen met zijn broertje Thebe en zusje Tina gevonden door onze rescuer Suzan. Echt letterlijk gedumpt! Deze kleine pups zaten in een zak in de bosjes. Gelukkig piepten ze hard en zijn ze gevonden! Nadat ze veilig waren, konden ze opwarmen en hun buikjes vol eten. Lieve Turner zoekt een forever-home! Dit kan zijn iemand alleen, een stelletje of gezin met kinderen. Een baasje die van wandelen houdt, tijd en liefde te geven heeft. Je krijgt er een maatje voor terug! Turner zit momenteel bij Rosa in een sectie en doet het hartstikke goed! Hij heeft ontzag voor de iets oudere Rosa maar hij speelt ook graag met haar. Deze mooie, lieve honden horen hun dagen niet te slijten in een opvang met tig andere honden, de opvang zit ook overvol. Wie is er nieuwsgierig naar deze knapperd geworden en wil in 2024 zijn jaar om-turnen? Ga voor deze vent en je zal er een top hond aan hebben! Interesse? Zet ook een telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent in uw reactie. Wij bieden ook de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na 2 weken neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert, mocht de klik er niet zijn, dan vragen we wel of de hond bij u in huis kan blijven tot we een nieuwe adoptant gevonden hebben.
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Mix
Leeftijd:
1 jaar en 2 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Turner is bruin, zwart en wit gevlekt
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
4
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
Vanaf 12 jaar
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Onbekend
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 495
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw