Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Sofia

Gereserveerd
Sofia

Karakteromschrijving

Sofie is een lieve vriendelijke hond. In het begin is ze een beetje verlegen. Ze is speels met andere honden en katten en als ze zich bij jou op je gemak voelt ook bij haar mensen.


Reden van herplaatsing

Sofia zoekt haar eigen gouden mandje ... https://stichting-zilver.eu/sofia/


Extra info

Sofie is een lieve vriendelijke hond. In het begin is ze een beetje verlegen. Ze kan met kinderen samenwonen, maar ze moet dan goed begeleid worden. Sofia is een vriendelijk meisje, als ze iets niet kent is het een beetje eng. Haar wereld moet dus nog wat groter gemaakt worden. Het duurt niet lang. Ze is speels met andere honden en katten en als ze zich bij jou op je gemak voelt ook bij haar mensen. Sofia is alleen gevonden, ze zat op straat. Ze zat te schreeuwen om aandacht en van angst om zo alleen te zijn. Meer weten we niet van haar achtergrond. In Nederland was Sofia geadopteerd. Een aantal weken na haar adoptie viel de adoptant en deze kan voor lange tijd niet goed lopen. Op het aanvraagformulier stonden de oudere-inwonende kinderen aangegeven als achtervang, maar in praktijk leek dat niet zo goed uit te pakken. De kinderen hadden geen tijd om te helpen. Daarom is Sofia terug gekomen naar haar gastgezin. Ze herkende het meteen en draait ook meteen lekker mee. Ze geniet van de knuffeltjes en speelt graag met haar hondenvriendjes. Ze slaapt het liefst lekker in een fijn zacht kattenmandje / donut. Sofia is nog een jonge hond en geniet van een wandeling. In de opvang in hebben wij Sofia leren kennen als een hond die prima met katten overweg kan. Ze is dol op haar honden en poezenvriendjes. Sofia is levenslustig, maar zal wel voor langere tijd haar wantrouwen in mensen bewaren. Als haar mens heb je daar geen last van, maar je moet niet van haar verwachten dat ze het leuk vindt als er bezoek komt. Wij weten dat er mensen zijn die het geduld hebben om haar te laten ontpoppen en we weten ook zeker dat als je haar die tijd en ruimte en hulp geeft dat je een wereldhondje aan haar zult hebben. Een leuk formaatje om lekker veel mee te wandelen en doen. Ze logeert nu in de grote stad en qua verkeersgeluid gaat dat prima, maar qua mensen op straat vindt ze dat niet zo leuk.

Contact

AanbiederSTICHTING ZILVER
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Rotterdam
marker
Datum04-11-2023
Websitewww.stichting-zilver.eu
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Mix
Leeftijd:
0 jaar en 10 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Blond met zwart en wit
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
Mits rustig
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Een paar uurtjes
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 425

Contact

AanbiederSTICHTING ZILVER
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Rotterdam
marker
Datum04-11-2023
Websitewww.stichting-zilver.eu
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw