Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Scarlett

Scarlett

Karakteromschrijving

Scarlett is een vrolijke, lieve, rustige hond. Ze is trouw en toegewijd; een maatje voor het leven. Als je eenmaal een band met haar hebt opgebouwd, dan ben jij het belangrijkste in haar leventje. Ze vindt het heerlijk om met je bezig te zijn: een snuffelmatje, een speurspelletje of gewoon lekker kroelen. Haar grote hobbies zijn in de zon liggen en wandelen (in rustige gebieden).


Reden van herplaatsing

Plekken met veel mensen of honden leveren haar veel stress op. In het dorp waar ze nu woont, is het heel druk op straat en met 3 tieners in huis gebeurt er altijd wat. Gezin wil rustigere leefomgeving voor haar.


Extra info

Scarlett (teefje, geboren: juli 2017) is een vrolijke en lieve hond met een prachtige, rossige, zachte vacht. Ze is rustig van aard. Ze heeft een medium formaat met een schofthoogte van ongeveer 45 cm en een gewicht van geschat 20 kilo. Scarlett is erg trouw en toegewijd; echt een maatje voor het leven. Als je eenmaal een band met haar hebt opgebouwd, dan ben jij het belangrijkste in haar leventje. Ze vindt het heerlijk om met je bezig te zijn: een snuffelmatje, een speurspelletje of gewoon lekker kroelen. Haar grote hobbies zijn in de zon liggen (tja, ze komt tenslotte ook uit Curacao) en wandelen. Dat laatste wel alleen in gebieden waar het rustig is. Dan kan ze echt heerlijk genieten. Plekken met veel mensen of honden leveren haar vooral veel stress op. Ze leert heel snel en kent wat commando’s. Ze is geen bench gewend, maar heeft dat ook niet nodig. Alleen thuis blijven vindt ze prima. Ze is geen enorme fan van auto rijden. Ze springt wel vrolijk en zonder problemen de auto in. Achterin is ze onrustig en piept ze. Mag ze naast je zitten op de achterbank dan vindt ze het al een stuk minder erg. Ze woont nu wel bij katten, maar het heeft best lang geduurd, voordat hond en katten samen door 1 deur konden. Dat kwam voornamelijk door de katten, maar we plaatsen haar toch liever op een plekje zonder katten. Kippen daarentegen vindt ze superleuk. Daar loopt ze graag tussen. In oktober 2020 is ze naar Nederland gekomen en een maand later geadopteerd door een gezin met 3 tieners. Zij wonen in het centrum van een dorp in Friesland. Zeker in de lente en zomer zijn er te veel prikkels voor haar op straat en ook de thuissituatie is te druk voor Scarlett. Met 3 kids in huis gebeurt er natuurlijk altijd wel wat en er is veel aanloop van vrienden en vriendinnen. Het gezin doet er alles aan om het leven zo fijn mogelijk te maken voor haar, maar – hoe moeilijk ze het ook vinden – ze denken dat Scarlett beter af is bij mensen zonder kinderen, die in een rustige (wandel)omgeving wonen en die voldoende ruimte in huis hebben, zodat ze zich terug kan trekken als het te druk wordt met visite. Voor Scarlett is het belangrijk dat zij in alle rust kan wennen aan haar nieuwe omgeving. Wie kan deze lieverd het stressvrij leventje bieden dat ze nodig heeft – en dat haar huidige eigenaren haar zo toewensen? Wil je meer informatie of filmpjes ontvangen, dan ontvangen wij graag een berichtje via carf.adoption@gmail.com.

Contact

AanbiederCURACAO ANIMAL RIGHTS FOUNDATION
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Friesland
marker
Datum04-05-2022
Websitewww.carfcuracao.com
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Kruising
Leeftijd:
4 jaar
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Rossig
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Ja
Toelichting bij gedragsproblemen:
Zie extra info
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Nee
Toelichting bij kinderen:
Zie extra info
Kan het dier bij andere dieren
Nee
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Scarlett kan prima alleen zijn
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
Adoptiefee bedraagt euro 150

Contact

AanbiederCURACAO ANIMAL RIGHTS FOUNDATION
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Friesland
marker
Datum04-05-2022
Websitewww.carfcuracao.com
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw