Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Moos

Moos

Karakteromschrijving

Moos is een hele lieve enthousiaste speelse maar onzekere hond waardoor ze snel reageert met opwinding en blaffen. In overleg met een honden gedragsbegeleider komt Moos beter tot haar recht als ze in een familie wordt opgenomen met een volwassen zekere hond of meerdere honden.


Reden van herplaatsing

Ik ben op zoek voor onze Moos naar een nieuwe familie. Moos is een hele lieve enthousiaste maar onzekere hond waardoor ze snel reageert met opwinding en blaffen.


Extra info

In overleg met een honden gedragsbegeleider komt Moos beter tot haar recht als ze in een familie wordt opgenomen met een volwassen zekere hond of meerdere honden. Of bij een baasje die ervaring en overwicht heeft (absoluut geen agressie). Moos gaat heel goed met andere honden. Buiten op het strand kun je heerlijk met haar wandelen en een balletje gooien. Kleine kinderen vindt ze lastig vooral als deze langs haar heen rennen en gaan gillen. Grote kinderen zijn geen probleem. Buiten luistert ze redelijk maar er zit best een jachtinstinct in haar waardoor ze achter katten vogels en eenden gaat. Ze komt altijd terug. Problemen in huis uiten zich dat ze het lastig vindt als er onbekende mensen in huis komen waardoor ik eerst met Moos de mensen buiten ontmoet en dan samen naar binnen gaan. Ik bemerk dat als ik bij mijn zus op bezoek ben die 2 honden heeft dat ze dan beter reageert op nieuwe mensen en zich anders gedraagt. Stofzuigen en vegen vindt ze niet leuk en valt deze aan. Ook dit probleem was mijn zus thuis door de aanwezigheid van andere honden minder problematisch. Omdat ik in een smal klein wijkje woon met kinderen en mensen die regelmatig langs lopen blaft Moos regelmatig. Ook de postbode is niet haar favoriet en helemaal als hij iets in de brievenbus gooit. ;) Moos kan goed alleen blijven is geen sloper vindt het binnen heel leuk om gehoorzaamheids commando's te doen in ruil voor iets lekkers. Buiten kan ze dat ook maar vindt ze toch lastiger en door haar wat onzekere gedrag is ze meer gefocust op de omgeving. Ze is dol op wandelen, water zee vindt ze heerlijk tot haar buik, ze is geen zwemmer, dol op balspelletjes en met je spelen.

Contact

AanbiederParticulier
NaamNoel Hornikx
Plaats
Amsterdam
marker
Datum23-01-2023
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Kruising
Leeftijd:
2 jaar en 6 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Halflang
Kleur:
Bruin
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Ja
Toelichting bij gedragsproblemen:
Zie tekst extra info
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Nee
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
5 a 6 uur
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 350

Contact

AanbiederParticulier
NaamNoel Hornikx
Plaats
Amsterdam
marker
Datum23-01-2023
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw