Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Hercules

Hercules

Karakteromschrijving

Hercules is een supersociale hond. Aanhankelijk naar mensen en te leuk met andere honden. Hij speelt graag met de puppy's in de shelter.


Reden van herplaatsing

Hercules is in de buurt van onze shelter gevonden.


Extra info

Wie ziet onze onze kanjer Hercules staan?! Hercules is gevonden. Letterlijk moederziel alleen van de straat gehaald. Het is niet duidelijk hoe lang hij al rondzwierf of wat hij allemaal heeft meegemaakt. Wat wel bleek is dat hij makkelijk benaderbaar, sociaal en enthousiast is. Hercules heeft in een kleinschalig Shelter gezeten en is nu overgeplaatst naar het huis van onze rescuer, waar hij de tijd van zijn leven heeft, mag dollen met andere honden en daar geniet hij volop van! Die blije en verbaasde kop van hem was zo mooi om te zien! Wat een leukerd is hij! Hercules is een knappe vent van ruim 1 jaar met een kortharige donkerblonde gemeleerde vacht. En prachtige licht bruine ogen! Je word toch direct verliefd als je in Hercules zijn ogen kijkt ❤️ Hercules heeft een schofthoogte van 40/45cm. Een brok liefde in huis! Hij zoekt een fijne plek, dit kan zijn iemand alleen, een stelletje of een gezin. Hercules is een makkelijke mannetje maar zou uiteraard in een nieuwe omgeving weer moeten aarden. Wij gunnen hem In ieder geval iemand die hem deze rust en tijd gunt dat hij even mag wennen en dan volop in bloei kan komen! Wie geeft deze kanjer zijn welverdiende tweede kans & vele knuffels!? Interesse? Zet ook een telefoonnummer waarop u goed bereikbaar bent in uw reactie. Wij bieden ook de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na 2 weken neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert, mocht de klik er niet zijn, dan vragen we wel of de hond bij u in huis kan blijven tot we een nieuwe adoptant gevonden hebben. Wij zorgen voor de reis naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Mix
Leeftijd:
1 jaar en 9 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Hercules is blond met lichte vlekken
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Ja
toestemming voor herplaatsing?
Ja
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
4
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Onbekend
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 495
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw