Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Gray

Gray

Karakteromschrijving

Gray is een zeer relaxte, slimme, aanhankelijke, speelse, mensgerichte reu gered na het overlijden van zijn baasje in Moskou. Gray loopt netjes aan de lijn, hij kan soms uitvallen naar fietsen, maar is hier goed in te corrigeren. Hij vindt het heerlijk om te wandelen en spelen. In een nieuwe situatie kan hij wat bezitterig zijn over zijn speeltjes en stokjes, maar dit gaat na een paar dagen over.


Reden van herplaatsing

Gray is in opvang geplaatst in Nederland en zit te wachten op zijn kans om te laten zien wat een heerlijke hond hij is. Een fantastisch maatje dat zich niet snel ergens druk over maakt.


Extra info

Gray leert snel vertrouwen op zijn baasje. Verder is het een hond die houdt van wandelen en gek doen. Wij denken dat er wel een herder in Gray zit. Hij is een goede waakhond, zelfstandig, stabiel. Dit reutje heeft veel baat aan duidelijke regels en iemand die voor hem de leider kan zijn. Gray kan bij kinderen en andere honden behalve een andere dominante reu. Gray vermaakt zich ook prima alleen. Gray luistert ontzettend goed naar zijn baasjes en is goed te trainen! Ondanks dat Gray probleemloos met 5 katten heeft samengeleefd, wilde hij achter de kat in de opvang aan toen deze hem uitdaagde. Het is daarna ook niet meer goed gekomen. Het blijft uiteindelijk toch een kwestie van het wel of niet aanwezig zijn van een klik. Gray is hierin te trainen, maar de opvang wilde niet dat hun kat in een gespannen situatie blijft. Wij plaatsen Gray daarom toch maar niet bij katten. In de huidige opvang zijn geen katten. Medisch: Gray is 8 jaar, medisch gecheckt, volledig gevaccineerd, gechipt. Hij heeft een Europees en Internationaal paspoort. Hij is zo'n 45-50cm.
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Mix
Leeftijd:
8 jaar en 5 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Lang
Kleur:
Zwart en bruin
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
Gray vindt kinderen heel leuk.
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Ja, maar geen dominante reu.
Hoelang kan het dier alleen zijn?
4-5 uurtjes. Moet wel opgebouwd worden in een nieuwe situatie.
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 325
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw