Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Chili

Chili

Karakteromschrijving

Chili komt helaas bij ons terug ter herplaatsing. Chili is een lieve, zachtaardige, maar ook onzekere hond. Chili kan goed alleen thuis zijn, en is naar het eigen gezin een ontzettend lieve meid.


Reden van herplaatsing

.


Extra info

Vreemden en visite vind zij helaas erg lastig. Chili kan goed met andere honden, al vind ze het soms wel spannend. Katten is zij niet gewend. Chili loopt buiten over het algemeen netjes aan de lijn, en zij kent een aantal commando’s. Chili is niet gewend aan kinderen in huis, we plaatsen haar vanwege haar onzekere karakter niet bij jonge kinderen. In huis is Chili een rustige hond, die heerlijk kan chillen in haar eigen mandje. Toch vind zij het ook erg leuk om samen te spelen Chili is een hondje die met wat training een hartstikke leuk maatje kan worden, je moet alleen wel bereid zijn hier in te investeren. Wij zullen uiteraard ook begeleiding bieden. Chili is ongeveer 50cm hoog en weegt zo’n 30kg. Hiermee valt zij in de categorie middelmaat. Chili verblijft nog bij haar baasje. Kennismakingen vinden alleen plaats op afspraak, op onze locatie. Chili is geboren op 15-09-2019 in Bulgarije, en is reeds gesteriliseerd. Voor de veiligheid van onze honden plaatsen wij ze alleen bij mensen die een volledig omheinde tuin hebben en/of een goed afgesloten balkon Onze honden zijn uiteraard gevaccineerd/getiterd en voorzien van chip en paspoort. Donatiekosten zijn bij ons gemiddeld € 325,- excl. veiligheidstuigje (verplicht). Deze kosten omvatten onder andere opvang, voeding en een huisbezoek/workshop van onze gedragsdeskundige. U kunt altijd een sms of app sturen .Of stuurt u even een mailtje voor verdere informatie. Wij zijn het beste via mail of whats app te bereiken van 08.30 - 22.00 de gehele week. Voor telefonisch contact maken wij graag een bel afspraak omdat ons hele team ernaast ook fulltime werkt. Onze website en het bezoekadres staan hier niet vermeld omdat wij graag op afspraak werken. Wij proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden We zien u graag komen en misschien mag zij wel met u mee naar huis?

Contact

AanbiederSTICHTING ZALIKAS OPVANGHONDEN
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Naarden
marker
Datum19-05-2022
Websitewww.zalikas.nl
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Kruising
Leeftijd:
2 jaar
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Wit/Bruin
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
Liever niet bij jonge kinderen
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Honden kan, katten onbekend
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Normale periode
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 325

Contact

AanbiederSTICHTING ZALIKAS OPVANGHONDEN
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Naarden
marker
Datum19-05-2022
Websitewww.zalikas.nl
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw