Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Bella

Bella

Karakteromschrijving

Bella is heel lief en echt mooi. Ze is erg leuk . Ze is speels en geniet van het samen zijn. Ze houd van rennen en als je haar los laat komt ze altijd terug. Ze is goed met alle dieren.


Reden van herplaatsing

Bella is gezond en is ongeveer 2 a 3 jaar oud. Ze weegt 30 kilo. Bella heeft al haar documenten en vaccinaties en is meer als klaar voor adoptie.


Extra info

Https://hope-for-stray-dog-or-cat-in-albania.jouwweb.nl/bella Op aanvraag via Whatsapp, email en facebook: Op mijn website en youtube channel zie je nog meer prachtige fotos en videos van Bella. Een paar maanden geleden vond ik Bella in Tirana Albanie bij het vuilnis waar ze naar eten zocht en ik zag dat ze haar poot pijn had gedaan. Ik bracht haar naar de dierenarts.. toen liet ik haar weer los op straat, maar ze keek zo verdrietig.. niet wetend waar ze heen moest. Dus ik vond een dame die ik betaal om voor haar te zorgen, maar de dame is echt verschrikkelijk, houdt niet van honden.. gewoon om het geld. Maar wat te doen in Albanië, waar het moeilijk is om onderdak te vinden voor deze arme prachtige zielen. Gelukkig kon ze bij een vrijwilligster die een plaatsje voor haar had en ik vond een hondetrainer voor haar die met haar 1 x in de week basiscommandos oefent. Ik red al 4 jaar honden en katten van de straat in Albanie en heb nu 17 honden naar Nederland gebracht in 1 jaar tijd na dat ik de juiste personen vond die ze wilden adopteren. Sunny Kutchi Sweetie Girly Labby Luis Dario Evelyn Olivia Jeremiah Lambio Happy Lilli Luna Bruno Mira Chris Sheila zijn allemaal geadopteerd zoals je kunt zien bij succesfull adoption stories op mijn website hope-for-stray-dog-or-cat-in-albania.jouwweb.nl/succesfull-adoption-stories Ik ben een prive persoon die op eigen initiatief en kosten honden en katten red en verzorg in Albanie. Ik ben geen stichting. Ik ben ook geen hondenhandelaar Mijn honden worden niet met zijn 10en tegelijk in een busje vervoert ( is goedkoop in vervoer) en zijn niet ziek en uitgedroogd en getraumatiseerd bij aankomst. Ze komen niet direct van de straat of asiel naar NL. Ze verblijven in Albanie bij een vrijwilliger in huis of in een kliniek. Vrijwilligers geven ze alle liefde en zorg en wandelingen aan de riem Ik haal Bella persoonlijk op en breng tijd met haar door een dag of 2 in een hotel, wandelen en ontspannen, voordat we de reis terug maken met vliegtuig en trein. Ik zorg dat zij zich veilig voelt en dat zij rustig aankomt in NL Ik vraag alleen reiskosten vergoeding Deze kosten zijn voor mij: Vaccinaties sterilisatie medicijnen bloedtesten rabiestest ontwormingen opvang kliniek vervoer eten Ik ben geïnteresseerd in personen die serieus zijn over de hond die ik aanbied.
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Mix
Leeftijd:
2 jaar en 8 maanden
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Wit
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Ja
Toelichting bij kinderen:
Bella is goed met kinderen
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Bella is goed met andere honden en katten
Hoelang kan het dier alleen zijn?
Normaal: 4 uur of langer indien nodig
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
op aanvraag
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw