Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Aida

Aida

Karakteromschrijving

Aida is een sociale knuffelkont. Zacht van karakter maar ze weet wat ze wil. Maar als jij wat anders wil is dat natuurlijk aan te leren! Zindelijk, lekker wandelen netjes aan de riem en heerlijk spelen.... Zomaar wat karaktertrekjes van deze schoonheid! Interesse? Bel, mail of stuur een bericht en je krijgt dezelfde dag nog antwoord!


Reden van herplaatsing

Aida woont nu tijdelijk bij opvangtante Karianne maar zoekt een permanente gouden mand of kussen.nZe kan daar na afspraak bezocht worden bij een serieuze interesse.


Extra info

Aida is zo mooi als de opera of musical. Onze Aida kwam aanlopen bij één van onze castratieprojecten in Roemenië. Ze was zwanger maar helaas te ver op weg om een castratie op te starten.... Na haar bevalling is ze natuurlijk meteen gecastreerd. Aida is een knuffelkont. Heerlijk toch? Wandelen doet ze ook graag maar bankhangen ook hoor.... Ze is zindelijk, loopt mooi mee aan de lijn en kent al wat 'opdrachten'. Aida verdient een rustig huisje met een fijne mand of kussen, dat maakt haar niet zo veel uit. Ze heeft namelijk al genoeg meegemaakt op de straten in Roemenië . Oh ja, en lekker eten. Daar is ze gek op! Wie niet.... Voor alle (adoptie)honden geldt: opvoeding, consequent zijn en doorzettingsvermogen zijn altijd nodig om je nieuwe gezinslid te vormen in een stabiele en vrolijke hond! De adoptievergoeding voor Aida is € 485,-. Deze vergoeding is opgebouwd uit EU paspoort, microchip, alle verplichte vaccinaties, castratie, in- en uitwendige ontworming, de reis naar NL, de 4DX test (Test op Erlichia, Anaplasma, Borelia en Hartworm), TRACES formulier, NDG registraite van de microchip en 2 toekomstige castraties waardoor je ervoor zorgt dat er in 2 jaar tijd 256 hondjes niet geboren zullen gaan worden..... In deze kosten zijn ook opgenomen de huur van ons veiligheidspakket gedurende 3 maanden. Hierin bevind zich een GPS tracker, een veiligheidstuig met bijbehorende riem, een trainingslijn en een polsband. Verder krijg je ook toegang tot de online cursus 'een goede start met je buitenlandse hond' van onze hondentrainster Riet Ottenhof. Je kunt gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik maken van deze online cursus.

Contact

AanbiederStichting Dogs DO matter
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Zwolle
marker
Datum25-05-2023
Websitewww.dogsdomatter.nl
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Vrouw
Ras:
Romanée Stratier
Leeftijd:
6 jaar en 1 maand
Grootte:
Middel
Beharing:
Kort
Kleur:
Zwart Bruin gemelleerd
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Ja
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Onbekend
Toelichting bij kinderen:
Wij plaatsen nooit bij kinderen tot 6 jaar. Daarboven mits goed opgevoed met honden.
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Toelichting bij andere dieren:
Altijd goed introduceren.
Hoelang kan het dier alleen zijn?
max. 4 uur
Kan het dier in de auto?
Ja
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 485

Contact

AanbiederStichting Dogs DO matter
SoortHerplaatser internationaal
Plaats
Zwolle
marker
Datum25-05-2023
Websitewww.dogsdomatter.nl
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw