Uitgebreid zoeken

Hier kunt u uitgebreid zoeken binnen de aangeboden en gezochte dieren op BAASJE GEZOCHT. NL. Door zoveel mogelijk keuzes te maken komt u sneller tot de juiste match.Aangeboden of gezocht
Diersoort
Leeftijd
Geslacht
Grootte
Beharing
Stamboom
Paspoort
Gechipt
Geënt
Gesteriliseerd/Gecastreerd
Kan bij kinderen?
Kan buiten?
Kan in huis?
Kan bij dieren?
Dieren tonen van:

Revan

Revan

Karakteromschrijving

Speels, lief, ondeugend en leergierig. Houd van nieuwe trucjes leren en ze elke keer weer uitoefenen! Hij is gek op zijn botjes en gooit er graag mee. Hij houd van knuffelen en komt al te graag bij je om je een dikke pakkerd te geven. Ga je zitten met de rug naar hem toe? Verwacht dan dat je grootste knuffel krijgt!


Reden van herplaatsing

Mijn partner is ziek worden en kan niet meer samen met mij voor Revan zorgen. Ik ben nu vooral voor mijn partner, het huis, de katten en Revan aan het zorgen. En het word mij teveel. Ook moet ik mee met ziekenhuis bezoeken. En dat lukt niet met hem.


Extra info

Wij zoeken met zeer ernstige spoed zo snel mogelijk een nieuw mandje voor hem. Ik moet met mijn partner naar het ziekenhuis kunnen, met de pup is dat onmogelijk, vele belangrijke afspraken moet mijn partner alleen doen terwijl de hulp momenteel enorm van toepassing is. Wij zijn bereid om flexibiel over de prijs te kunnen onderhandelen! het is echt SPOED. Wij waarderen elke reactie voor deze pup! Hij is momenteel klein, maar verwacht een middelmaatje Revan is een mix van een Friese Stabij en een Herdershond! Revan is zindelijk, maar je moet hem wel eerst de deur naar buiten leren. Als hij dat geleerd heeft dan zet hij zijn snoet er tegen om je te laten weten dat hij naar buiten moet. Revan is maar 1 keer in de auto geweest en dat vind hij best spannend. Dus geef hem iets te doen. Hij groeide op met 3 kids en kan met kinderen omgaan, alleen drukte vind hij zo leuk dat hij happerig mee doet. Vandaar alleen oudere kinderen ( boven leeftijd 12). Bench is voor nu wel even noodzakelijk. Wij zijn bereid om jullie de bench mee te geven maar wel voor de totaal prijs van 300. Mocht je al een bench hebben dan geldt het onderhandelen over de prijs nog steeds! ( de bench maat is L, dus een vrij grote bench)

Contact

AanbiederParticulier
NaamMalenka
Plaats
Grou
marker
Datum24-11-2022
Diersoort:
Hond
Geslacht:
Man
Ras:
Mixed
Leeftijd:
0 jaar en 5 maanden
Grootte:
Klein
Beharing:
Kort
Kleur:
Zwart met plukjes wit
Stamboom
Nee
Paspoort
Ja
Gechipt
Ja
Geënt
Ja
Komt het dier uit een asiel?
Nee
Is het dier gesteriliseerd of gecastreerd?
Nee
Heeft het dier een lichamelijke afwijking?
Nee
Heeft het dier medicijnen nodig?
Nee
Is het dier zindelijk?
Ja
Heeft het dier gedragsproblemen?
Nee
Heeft het dier speciaal voer?
Nee
Kan het dier bij kinderen?
Onbekend
Kan het dier bij andere dieren
Ja
Hoelang kan het dier alleen zijn?
niet lang
Kan het dier in de auto?
Onbekend
Mag het dier in huis
Ja
Mag het dier naar buiten?
Ja
Prijs:
€ 250

Contact

AanbiederParticulier
NaamMalenka
Plaats
Grou
marker
Datum24-11-2022
De pagina kon niet ingeladen worden!
Controleer uw internet verbinding, of probeer het later opnieuw