Een moment geduld a.u.b.
Pagina wordt ingeladen.


 

info@baasjegezocht.nl

   
ONZE DIEREN Aantal dieren per pagina:              

Hier kunt u bekijken welke dieren aangeboden of gevraagd worden voor herplaatsing.
U kunt de adverteerder een e-mail sturen of bellen voor meer informatie.

Alle deelnemers
Herplaatsers (nat.)
Herplaatsers (int.)
Asielen
Particulieren
Aangeboden
Gevraagd
Uitgebreid zoeken


ACE KEVIN 17607 NU IN NEDERLAND, PUPPY (hond)
  Ras: CROSS Staff.Terier
Leeftijd:9 mnd
Plaats: Nederland opvang
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 03/12/2020

Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto`s / filmpje

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie informatie

Overige informatie over het dier
Update 3-12-2020:

Hallo allemaal, mag ik mezelf even in de kijker zetten?

Ik ben Kevin, 9 maanden jong en al zeg ik het zelf ik ben echt geweldig!

Niet alleen heb ik een prachtig koppie, maar ik ben ook heel lief en braaf.

Ik heb wel wat energie en ga graag aan de gang met een bot of een kong.

Ook hondenpuzzels vind ik heel interessant. Ik heb al wat commando`s geleerd en ik ben slim genoeg om er nog veel meer te leren. Soms moet ik even tot rust komen in de bench en `s nachts kruip ik er ook graag in om dan lekker de hele nacht door te slapen.

Soms ben ik wel een beetje stout, dus je schoenen kun je beter maar goed opbergen. Knuffelen met de baasjes vind ik heel leuk, maar mezelf vermaken kan ik ook. En even alleen blijven vind ik niet erg. Buiten loop ik keurig mee aan de riem, maar ik ben wel heel sterk en soms wil ik toch even flink trekken als ik naar een andere hond toe wil. Want andere honden vind ik heel leuk, mensen ook!

Katten reageer ik niet op, maar ik ben niet gewend aan een kat in huis.

Op dit moment ben ik in opvang bij een hele lieve dame met een oudere Golden Retriever. Soms vindt hij me een beetje vermoeiend, snap ik wel hoor, zo`n oudje wil niet meer zo veel spelen, maar als hij dat even laat weten dan stop ik. Het zou fijn zijn als mijn nieuwe baasjes een leuk en stevig speelmaatje voor me hebben, maar het hoeft niet. Als ik buiten maar vaak mag spelen met andere honden. Wie mij net zo geweldig vindt als ikzelf, zie ik graag langskomen in Eindhoven.

Kerry en Kevin werden gevonden nabij een zigeunerkamp, ze hadden geen chip en geen mens kwam om hen horen, twee weerloze Staffords aan de zon en de bergen over gelaten. Een echtpaar nam hen van de straat en zo kwamen ze bij ons binnen, twee stevige figuren die een discipline nodig hebben en een goede opvoeding. Ze hebben beiden een stevig karakter en hebben dus zeker een baasje nodig die het ras kent, en die er aan wil werken, eens opgevoed worden zijn geweldige honden zolang het is om huishond te zijn, mee te kunnen gaan wandelen, en mee zullen leven in een gezin.

Kevin is een mannetje van ca. 9 maanden oud. Kevin is een middelgrote hond (Cross Staffordshire Terrier): hij is ca. 52 cm hoog en weegt ca. 20 kg. Kevin verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 17607

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze si te voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 310,00 (‚ā¨ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje;

* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:Nederland opvang
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE GIMILIANA - 13393 - LEKKER EIGENZINNIG, MAAR ENORM AANHANKELIJK (hond)
  Ras: Cross
Leeftijd:9 jr 1 mnd
Plaats: Spanje
Provincie: Groningen
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie info

Overige informatie over het dier


ACE: Gimiliana

Deze knappe dame heeft gelukkig de dans kunnen ontspringen en hebben we kunnen redden uit een verschrikkelijk dodingstation.

Gimiliana vertoont wat Sharpei-trekjes, zowel qua uiterlijk als qua karakter. Lekker eigenzinnig, maar enorm aanhankelijk en trouw aan haar baasje! Ze is eerder gereserveerd ten opzichte van vreemden, maar eens ze je kent, gaat ze voor je door een vuur!

Ze kan erg bezitterig zijn over haar eetkom, daarom zouden we haar liever niet bij kinderen plaatsen. Ze is sociaal met andere honden, maar houdt niet van te drukke types. Gimiliana is een rustige hond, maar heeft wel ervaren hondenbaasjes nodig. Ze wordt niet graag gedwongen om iets te doen, maar als je haar respecteert en haar haar ruimte geeft, kan je alles met haar doen!

Gimiliana op You TubeGimiliana op youtubeGimiliana is een vrouwtje van ca. 8 jaar oud.

Gimiliana is een grote hond (Cross): zij is ca. 51 cm hoog en weegt ca. 22 kg.

Gimiliana verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 13393


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 310 euro (195 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
 • de reis van de hond vanuit Spanje
 • castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat)
 • de entingen : rabiŽs en cocktail
 • ontworming
 • tanden reiniging (Geen chirurgie)
 • pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
 • bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op Ace Charity
 • Europees dierenpaspoort
 • Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort
 • De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid


ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.


Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity


Contact
Plaats:Spanje
Provincie:Groningen
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE GABRIELA - 16976 - HEEFT HELAAS HAAR RAS NIET MEE, MAAR IS EEN SCHAT (hond)
  Ras: X Am. Stafford
Leeftijd:1 jr 10 mnd
Plaats: BelgiŽ opvang
Provincie: Groningen
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie info

Overige informatie over het dier


ACE: Gabriela

Gabriela werd gedumpt voor de poort van het asiel, maar we hebben er het raden naar waarom of hoe ze daar beland is, we vonden haar vastgebonden aan de poort... Met mensen is ze een grote knuffelbeer, We hebben ondertussen gemerkt dat honden en kinderen toch geen problemen vormen. Katten dienen echter wel ver uit de buurt te blijven. Ze is een schat van een hond, die helaas haar ras niet mee heeft... Maar dat wil niet zeggen dat ze niet net zo veel behoefte heeft aan een liefdevol gezin als alle anderenÖ

Gabriela is een vrouwtje van ca. 1 jaar 10 maanden oud.

Gabriela is een grote hond (Cross American Stafford): zij is ca. 53 cm hoog en weegt ca. 20 kg.

Gabriela verblijft momenteel in BelgiŽ

ACE referentie nummer: 16976


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 310 euro (195 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
 • de reis van de hond vanuit Spanje
 • castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat)
 • de entingen : rabiŽs en cocktail
 • ontworming
 • tanden reiniging (Geen chirurgie)
 • pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
 • bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op Ace Charity
 • Europees dierenpaspoort
 • Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort
 • De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid


ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.


Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity


Contact
Plaats:BelgiŽ opvang
Provincie:Groningen
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE GORDO - 18209 - HEEL AANHANKELIJK, HEEL VRIENDELIJK (hond)
  Ras: French Bulldog
Leeftijd:7 jr 9 mnd
Plaats: Spanje
Provincie: Groningen
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Klein
Beharing: Kort
Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie info

Overige informatie over het dier


ACE: Gordo

Gordo was de hond van een Spaans gezin die hem op een dag beu waren, tenminste de man wilde hem niet meer. Hij liep op straat en werd naar het dodenstation gebracht. Hij was het er hart van in want Gordo is een van die hele toffe bulletje. Een lief en zot karakter, heel aanhankelijk, heel vriendelijk, balletje spelen, met zijn kontje schudden, wat een heerlijke bull... Iemand die van Bullen houdt en het karakter kent en waardeert krijgt een topper van een hond en een bovenste beste vriend !!

Gordo is een mannetje van ca. 7 jaar oud.

Gordo is een kleine hond (French Bulldog): hij is ca. 38 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

Gordo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18209


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 310 euro (195 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
 • de reis van de hond vanuit Spanje
 • castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat)
 • de entingen : rabiŽs en cocktail
 • ontworming
 • tanden reiniging (Geen chirurgie)
 • pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
 • bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op Ace Charity
 • Europees dierenpaspoort
 • Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort
 • De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid


ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.


Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity


Contact
Plaats:Spanje
Provincie:Groningen
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE GOHAN - 18346 - ENORM LIEF EN MENSGERICHT (hond)
  Ras: Cross Pointer
Leeftijd:1 jr 1 mnd
Plaats: Spanje
Provincie: Groningen
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Groot
Beharing: Kort
Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie info

Overige informatie over het dier


ACE: Gohan

Kira en Gohan, beiden werden gered van het dodenstation. Ze zijn beiden enorm lieve energieke honden die lopen en rennen en ravotten als de beste. Zeker geen honden voor een appartement maar een tuin is zeker een must. Beiden zijn enorm lief en mensgericht, sociaal met andere honden, alleen zijn ze soms wat bruut, uit onwetendheid. Het zijn honden die beweging nodig hebben. Een dagelijkse wandeling en een baasje dat discipline en rust in hun leven begeleidt. Ze kunnen hun vriendschap niet op en overweldigen je dan ook met hun enthousiasme. Zeker goede en toffe honden maar het bovenstaande is zeer belangrijk om weten.

Gohan is een mannetje van ca. 1 jaar 1maand oud.

Gohan is een grote hond (Cross Pointer): hij is ca. 60 cm hoog en weegt ca. 22 kg.

Gohan verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18346


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 310 euro (195 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
 • de reis van de hond vanuit Spanje
 • castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat)
 • de entingen : rabiŽs en cocktail
 • ontworming
 • tanden reiniging (Geen chirurgie)
 • pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
 • bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op Ace Charity
 • Europees dierenpaspoort
 • Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort
 • De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid


ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.


Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity


Contact
Plaats:Spanje
Provincie:Groningen
Aanbieder:ACE-CHARITY
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE MIEKE 18001 NU IN NEDERLAND ,PRACHTIGE DAME (hond)
  Ras: CROSS Staff.Terier
Leeftijd:5 jr 7 mnd
Plaats: Nederland opvang
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 03/12/2020

Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto`s / filmpje

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie informatie

Overige informatie over het dier


Oktober 2020, uit het Dagboek van Fabienne: Mieke, gekend door iedereen,...

Ze was het Staffke dat iedereen kende, een wijze straathond die elke dag naar huis slenterde waar trouw haar lijfje opkrulde aan de voordeur.

Ze kreeg weinig tot geen aandacht maar zij was trouw als geen ander,... Ze bleef haar baasjes eren tot in het diepste van haar hart,...

Nu Mieke iets ouder werd wilde haar baasje haar weg, en de nieuwe buren zeker,...

Zo kwam deze lieve wijze hond bij ons terecht.

Ze is dol op iedereen, een brave ziel, een goed beestje, dat zeker nog een waardevol zeteltje verdient,...

Mieke is een vrouwtje van 5 jr 7 mnd oud. Middelgroot 48 cm hoog ( Mix Stafford) Mieke verblijft momenteel in Spanje. Ref nr 18008

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt Ä 310,00 (Ä 195 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje.
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat).
* de entingen: rabiŽs en cocktail alsook kennelhoest.
* ontworming.
* tanden reiniging (geen chirurgie).
* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren.
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort.
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort.
* De adoptant draagt de kosten van ťn zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvol thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Contact
Plaats:Nederland opvang
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


ACE KIAN-14942 SOCIALE KNUL, BIJ WIE MAG HIJ GELUKKIG WORDEN? (x galgo)
  Ras: ZIJ WACHT OP U!
Leeftijd: 2 jr 7 mnd
Plaats: OPVANG BELGIE KIAN LIEVE VROLIJKE VENT, LEES NIEUWE UP-DATE
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Middel
Prijs: €310,-

Kleur
ZIE FOTO`S

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier


Update 21 oktober 2020: Meet Kian, een echte galgo, maar dan wel eentje op mini pootjes.

Hij werd als kleine pup geadopteerd, waar hij de naam Swa kreeg, maar moet door omstandigheden helaas op zoek naar een nieuwe thuis.

Kian is zindelijk en kent de basisbevelen. Hij houdt enorm van zijn baasjes, zo veel dat hij hen maar moeilijk kan missen

. Alleen thuisblijven vindt hij heel spannend en dan gaat hij blaffen. Om die reden lijkt een appartement ons dan ook niet de juiste omgeving voor deze jongen.

Kian is vrij rustig in huis, al zien we zijn speelse kant steeds meer naar boven komen.

Hij gaat graag wandelen en wandelt heel netjes aan de leiband ... tenzij hij andere honden tegenkomt, want die worden vakkundig verjaagd. Toen hij net in opvang kwam, vond hij de andere honden ook best eng, maar we zijn nu een weekje verder en hij heeft zich prima aangepast en speelt zelfs graag met zijn vriendjes.

We verwachten dan ook geen problemen indien er in zijn nieuwe gezin nog soortgenootjes rondlopen, op voorwaarde dat die niet onder de indruk zijn van wat machogedrag. Kandidaten die deze bijzondere kruising graag eens ontmoeten, zijn welkom regio Antwerpen. https://youtu.be/9q7u6EfDYjc https://youtu.be/XGIIhFac4Ho

Originele tekst: Kian is een zoontje van Kalinka.

Hij is een van de 8 pups, die nu stilaan klaar zijn om naar hun forever home te vertrekken...

Kian is een sociale, vriendelijke jongen die het met iedereen heel goed kan vinden! Hij is nieuwsgierig, speels, een kleine deugniet maar door iedereen graag gezien!

Kian is een manneke van 2 jr 7 mnd oud. Middelgroot Galgo Kian verblijft momenteel in opvang in Belgie. Ref nr 14942

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 310,00 (‚ā¨ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.

Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:OPVANG BELGIE KIAN LIEVE VROLIJKE VENT, LEES NIEUWE UP-DATE
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE ROBINSON-16036 WIE HEEFT EEN GROOT HART? (duitse herder)
  Ras: GEEF MIJ EEN KANS!
Leeftijd: 5 jr 8 mnd
Plaats: SPANJE ROBINSON LEES OMSCHRIJVING! WIE GEEFT HEM EEN KANS??
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Groot
Prijs: €310,-

Kleur
ZIE FOTO`S

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dierOndertussen lopen zij mee op het veld, zijn super sociaal en hebben een brave inborst.

Met de nodige kennis en weet dat deze honden geen beginnershonden zijn maar honden die nog alles moeten leren, kunnen zij toch misschien een baasje vinden...tijd en geduld maar vooral de wil een van hen gelukkig te maken hebben we nodig om hen een kans te geven. Juni 2019, uit het dagboek van Fabienne : Onze straathonden van La Cala,...

Onze refugio is gevestigd vlakbij het kleine vissersdorpje La Cala de Mijas, een dorpje waar alle straathonden of loslopende honden naar het dodenstation van Fuengirola gebracht worden,Ö

Omdat deze groep Herders ook dreigde opgepakt te worden, hebben we hen met een team en hulp van andere organisaties kunnen vangen en bijna heel de familie bij ons opgevangen,Ö

Maar eens bij ons kwam er niemand meer naar hen kijken, noch naar hen vragen,Ö

De arme sukkels waren allen ziek en hadden Filaria, Leishmania en/of Ehrlichia,Ö Ze worden allemaal behandeld en nu, een paar maanden later, zien ze er al helemaal anders uit,Ö

Allen stellen het wel, maar ze willen zo graag vrij zijn,Ö

Ze zijn erg mensenschuw en bang, maar we mogen ze niet terug vrij laten nadat buurtbewoners vreesden voor gevaar, aanvallen en nog zoveel meer,Ö

Niets is echter minder waar,Ö

Het zijn bange, maar zeker geen gevaarlijke honden,Ö

Ze lopen van je weg en laten iedereen in zijn waarde,Ö

Als we ze echter vrij zouden laten, worden ze waarschijnlijk afgemaakt en daar willen we zeker niet aan mee doen,Ö Het zijn honden die ons al in het hart zitten,Ö

We werken aan hen, stapje per stapje, maar op dit ogenblik bekijken we het dag per dag,Ö

Robinson is een reu van 5 jr 8 mnd oud. Grote hond ( Duitse herder) 54 cm hoog. Robinson verblijft momenteel in Spanje Ref nr 16036

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 310 euro (195 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
 • de reis van de hond vanuit Spanje
 • castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat)
 • de entingen : rabiŽs en cocktail
 • ontworming
 • tanden reiniging (Geen chirurgie)
 • pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
 • bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op Ace Charity
 • Europees dierenpaspoort
 • Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort
 • De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid


ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.
Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.


Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity


Contact
Plaats:SPANJE ROBINSON LEES OMSCHRIJVING! WIE GEEFT HEM EEN KANS??
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE KLINKA-17787 WIE TOONT HAAR EEN BETERE WERELD?? (mix)
  Ras: ZIJ WACHT OP U!
Leeftijd: 2 jr 4 mnd
Plaats: SPANJE KLINKA LEES HAAR TRIESTE LEVENSHISTORIE!
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Middel
Prijs: €310,-

Kleur
ZIE FOTO`S

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier
Klimka heeft een trieste levenshistorie, ze werd ooit gered uit een dodenstation, om dan geadopteerd te worden door een vrouw die mentaal niet in orde was en haar honden op een terrein verwaarloosden, in 40 graden hitte werden ze gered zonder 1 druppel water.

Klinka verdedigde haar terrein met haar leven, ze stond fel te blaffen en liet niemand binnen tot je binnen ging, toen werd ze bang en stak zich weg in het verste puntje dat ze kon vinden.

Eigenlijk is het een lief gevoelig bang beestje, ze heeft nooit mensen gekend die haar lief hadden, die tijd staken om haar te leren kennen en haar te leren wat een hond kan en moet doen.

zij is een projectje dat tijd en liefde, geduld vragen zal, als je dat kan opbrengen, krijg je de trouwste lieverd die je je kan indenken,..

.maar het zal niet van vandaag op morgen gaan.

Wij trachten nu elke dag een stapje te zetten, bit by bit...

Klinka is een vrouwtje van 2 jr 4 mnd oud. Middelgroot 47 cm hoog. ( Mix) Kinka verblijft momenteel in Spanje. Ref nr 17787

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 310,00 (‚ā¨ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort;

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af.

Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE KLINKA LEES HAAR TRIESTE LEVENSHISTORIE!
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE MADRE-17773 ONMETELIJK LIEF. (x mastin/herder)
  Ras: WIE VALT VOOR HAAR?
Leeftijd: 2 jr
Plaats: SPANJE MADRE EEN SCHAT DIE EEN GOUDEN MAND VERDIENT! LEES OMSCHRIJVING
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Groot
Prijs: €310,-

Kleur
ZIE FOTO`S

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier


September 2020, uit het Dagboek van Fabienne : Terreinhonden zonder enige toekomst,...

We werden gealarmeerd dat er een grote familie honden op een terrein leefde, volledig verwaarloosd en ongecastreerd, allen bedolven onder het ongedierte, teken en vlooien.

Kleine pupjes stierven van ontbering, anderen overleefden en probeerden mager en ondervoed als ze waren, toch te poot te blijven,Ö

Het was een vreselijke plaats en het leven dat deze honden moesten leiden was dier-onwaardig. Onder verschillende rescue centers werd overlegd maar uiteindelijk waren er maar weinigen die mee wilden helpen,Ö

Zo kwamen er 6 van hen naar ons: Esperanza, Luiza, Ramona, Joaquin, Padre, Madre en hun twee overlevende pupjes, Lightfoot en Darkfoot, die zijn nu veilig,...

Allen zijn enorm vriendelijke en mensgerichte hondjes, ze kunnen niet vaak genoeg hun dankbaarheid tonen,Ö

Ze lijken wel Boxer kruisingen maar er kan ook Herder in zitten,Ö

Feit is dat ze goede en lieve karakters hebben, sociaal en goed zijn, maar vooral dankbaar,Ö

Wie geeft deze lieve honden een heerlijk leven, ze zouden je onmetelijk dankbaar zijn !!

Madre is een vrouwtje van 2 jr 9 mnd. Grote hond ( mix Herder/ Boxer. Madre verblijft momenteel in Spanje. Ref nr 17773

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 310,00 (‚ā¨ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail.

* ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid. ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:SPANJE MADRE EEN SCHAT DIE EEN GOUDEN MAND VERDIENT! LEES OMSCHRIJVING
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE MAESTRO-16803 GEEN GROTE WANDELINGEN, WEL EEN TUIN EN BEWEGING NODIG! (mastin esp.)
  Ras: MAG IK BIJ JOU??
Leeftijd: 3 jr 6 mnd
Plaats: OPVANG BELGIE MAESRO LEES ZIJN UP-DATE! WIE HEEFT EEN GESCHIKTE PLEK VOOR DEZE HEERLIJKE SCHAT!
Provincie: Overijssel
Geplaatst: 03/12/2020

Grootte: Groot
Prijs: €310,-

Kleur
ZIE FOTO`S

Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
LEES OMSCHRIJVING

Overige informatie over het dier
December 2020, een update van de opvangmama: Maestro is onlangs toegekomen samen met zijn vriendinnetje picolina.

In de refugio waren ze altijd samen.

Nu zien we dat maestro veel van haar tolereert maar hij ook graag af en toe alleen is.

Hij verkent de tuin , waakt over zijn domein zoals het zijn ras als mastin betaamt.

Als je hem roept komt hij al kwispelend naar je toe.

Hij is graag buiten maar geniet oe van een zacht kussen binnen.

Het valt mij al niet meer op maar maestro gaat op drie poten door het leven ,en daarom zijn echte wandelingen voor hem uitgesloten, daar heeft hij geen nood aan, Maar een grote tuin om rond te gaan en snuffelen zelfs soms een sprintje is wel een noodzaak.

Deze grote beer hoort echt niet thuis op een appartement.

Hij is zachtaardig, te kleine hondjes of kleine kindjes zijn iets minder zijn ding, door zijn grootte.

Ben je veel thuis, heb je een tamelijke grote tuin, is wandelen geen must voor jou, denk dan eens aan maestro, mastin in hart en nieren.

o September 2020, uit het Dagboek van Fabienne : Maestro en Picolina, een verhaal apart,...

Een Mastin met een zware fractuur, die zich niet kon houden van de pijn, kwam bij ons binnen nadat hij lange tijd geen verzorging had gekregen,Ö

Een schat van een hond, een heerlijke grote zachte beer,Ö Zijn fractuur was zo erg en pijnlijk dat we zijn poot moesten amputeren,Ö

Hij genas gelukkig goed en werd een blije lieve Maestro,Ö

Hij heeft zo een zacht karakter dat iedereen hem wil, maar we zitten met een probleem,Ö

Picolina, een bang Podencootje, en hij leerden elkaar kennen in onze refugio,Ö

Sinds ze elkaar zagen is het een onafscheidelijk koppeltje, zij gaat waar hij is en andersom,Ö

Er is heel veel interesse voor Maestro, maar niemand wil het bange Podencootje erbij nemen,Ö En wij zijn radeloos,Ö

We willen hem wel laten gaan, maar dan breekt het hart van het al zo bange Podencootje,Ö

We hebben er moeite mee ze uit elkaar te halen,Ö Het is echt zeer moeilijk, als je ziet hoe ze aan elkaar gehecht zijn,Ö

We proberen het nog eens langs deze weg, om de wereld te laten weten dat Maestro en Picolina een echtpaar zijn en wij zo graag zouden willen dat ze samen gelukkig mogen worden,Ö

Wie weet,Ö Misschien komt het toch nog goed,.

December 2019, uit het dagboek van Fabienne : Onze Maestro,... Een Mastin met een zwaar fractuur,..

. Helemaal aan zijn lot over gelaten, dolend op straat,...

Hij schreeuwde het uit van de pijn, was aangereden of een letsel door wat dan ook,...

Hij gebruikte zijn achterpootje niet, want het deed onmetelijk veel pijn,...

Heel Facebook riep om hulp, en zoveel mensen wisten het, maar niemand stond voor deze bijzonder lieve hond op,..

. Hij is groot, hij is geen klein ventje, maar hij heeft een bijzonder zacht karakter,...

Alles hebben we eraan gedaan om dat pootje te redden maar het was onmogelijk, de specialist liet ons weten dat alleen amputatie zijn pijn kon verlichten,..

. Het was een te ver gevorderde fractuur en niet meer te redden.

Dus, met pijn in ons hart, want voor een grote hond is het niet evident, werd hij geopereerd en leeft hij vandaag op 3 pootjes.

Zijn operatie is goed gegaan, zijn pijn is een stuk minder en straks na revalidatie, helemaal weg,...

Hij zal geen pijn meer hebben maar zal moeten leven op drie pootjes,...

Maestro is sociaal met iedereen, altijd lief, en altijd dankbaar, gewoon een goed ventje, met een recht als elk ander, om gerespecteerd en geliefd te worden,Ö

Mag hij ergens thuis komen?

Mag deze Kerst de mooiste zijn in zijn al zo korte leventje,...

Maestro is een reu van 3 jr 6 mnd oud. Grote hond ( Mastin Espagnol) Maestro verblijft momenteel in Spanje Ref nr 16803

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status. ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 310,00 (‚ā¨ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren * bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org

* Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Contact
Plaats:OPVANG BELGIE MAESRO LEES ZIJN UP-DATE! WIE HEEFT EEN GESCHIKTE PLEK VOOR DEZE HEERLIJKE SCHAT!
Provincie:Overijssel
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:06-34617763
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY

ACE ESPERANZA 17856 FRAAIE JONGEDAME HEEFT RECHT OP EEN LIEFDEVOLLE TOEKOMST (hond)
  Ras: Cross.
Leeftijd: 2 jr 3 mnd
Plaats: Spanje
Provincie: Noord-Holland
Geplaatst: 02/12/2020

Prijs: €310,-

Kleur
Zie foto`s / filmpje

Stamboom:
Paspoort:
Gechipt:
Geënt:
Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd?

Karakteromschrijving
Zie informatie

Overige informatie over het dier
IMG SRC=http://static.ace-charity.org/onderhoud/pics/dogs/medium/Esperanza_3_ref_nr_17856_2020-08-31-15-42-55.jpg> September 2020, uit het Dagboek van Fabienne : Terreinhonden zonder enige toekomst,...

We werden gealarmeerd dat er een grote familie honden op een terrein leefde, volledig verwaarloosd en ongecastreerd, allen bedolven onder het ongedierte, teken en vlooien. Kleine pupjes stierven van ontbering, anderen overleefden en probeerden mager en ondervoed als ze waren, toch te poot te blijven¶ Het was een vreselijke plaats en het leven dat deze honden moesten leiden was dier-onwaardig.

Onder verschillende rescue centers werd overlegd maar uiteindelijk waren er maar weinigen die mee wilden helpen¶ Zo kwamen er 6 van hen naar ons: Esperanza, Luiza, Ramona, Joaquin, Padre, Madre en hun twee overlevende pupjes, Lightfoot en Darkfoot, die zijn nu veilig,...

Allen zijn enorm vriendelijke en mensgerichte hondjes, ze kunnen niet vaak genoeg hun dankbaarheid tonen¶ Ze lijken wel Boxer kruisingen maar er kan ook Herder in zitten¶ Feit is dat ze goede en lieve karakters hebben, sociaal en goed zijn, maar vooral dankbaar¶

Wie geeft deze lieve honden een heerlijk leven, ze zouden je onmetelijk dankbaar zijn !!

Esperanza is een vrouwtje van ca. 2 jaar oud. Esperanza is een grote hond (Cross Shepherd): zij is ca. 59 cm hoog en weegt ca. 13 kg. Esperanza verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 17856

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In BelgiŽ werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt ‚ā¨ 310,00 (‚ā¨ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje;

* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);

* de entingen : rabiŽs en cocktail. * ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie).

* pups zijn geŽnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org

* Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; * De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in BelgiŽ (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideŽle organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden?

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op Ace Charity

Contact
Plaats:Spanje
Provincie:Noord-Holland
Aanbieder:ACE-CHARITY
Telefoon:2
Klik om een e-mail te sturen naar ACE-CHARITY


<< Vorige    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 47    Volgende >>